Januari acties en meer…

Het nieuwe jaar is weer begonnen, wij helaas nog niet…

Maar, wij zitten ondertussen niet stil. Op dit moment zijn wij druk bezig met de planning en acties voor het hele jaar.

In 2021 gaan wij gebruik maken van thema maanden. Iedere maand nieuwe producten en aanbiedingen. Iedere laatste vrijdag van de maand sluiten we het thema af met demo’s, advies, een hapje en een drankje en natuurlijk nóg meer kortingen. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u iedere laatste vrijdag van de maand 20% korting op álle verkoopproducten.

We starten dit jaar met de Welness maanden. Bij iedere treatment krijgt u 10% korting op diverse geselecteerde producten én een gratis mini handbutter kado. Door de kou en desinfectie, zijn uw handen wel toe aan een verzorging!

Houd onze website en Facebook in de gaten voor alle details en acties. Hieronder alvast een voorproefje wat u kunt verwachten.

Vrijdag 29 januari
Treatment + 20 korting op alle verkoopproducten

Vrijdag 26 februari
Botanical Henna + 20 korting op alle verkoopproducten

Vrijdag 26 maart
Advies middag + 20 korting op alle verkoopproducten

Vrijdag 30 april
Laatste Treatment actie. Advies van Laura (Artégo) voor al uw haar- en hoofdhuid problemen. + 20 korting op alle verkoopproducten

Vrijdag 28 mei
Styling advies met styling producten (TOUCH lijn) + 20 korting op alle verkoopproducten

Vrijdag 28 juni
Demo van Laura (Artégo): Beauty Primer kleuring, een botanische en verzorgende verf. Incl. toost op een mooie zomer. + 20 korting op alle verkoopproducten

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Volg onze Facebook pagina voor nieuws, trends, tips&trics, aanbiedingen en nog veel meer!